• Standaard

Massage

Last van stijve of vastzittende spieren? Zin om eens lekker te ontspannen? Laat je dan eens heerlijk masseren door onze masseur Michael Olivieira. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende soorten massages. 

Stoelmassage

Onze stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI. De stoelmassage wordt over de kleding gegeven; je hoeft je dus niet uit te kleden. De stoelmassage is gebaseerd op een combinatie van sportmassage en drukpuntmassage op het hoofd, de nek, de rug, schouders, armen en eventueel benen en heupen. 

Shiatsu

Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage waar bij er voornamelijk met de duimen (shi = duim, atsu = druk) en soms met de vingers of de gehele hand druk wordt gegeven. De drukpunten bevinden zich over het gehele lichaam, zoals op spierpunten, botpunten, zenuwpunten, lymfepunten en meridiaanpunten.

De werking van deze massagevorm is er op gericht:

 • de spieren te ontspannen
 • de circulatie te bevorderen
 • het hormoonstelsel te beïnvloeden (positief)
 • het energetisch evenwicht te herstellen
 • de spijsvertering te beïnvloeden
 • het ortho- en parasympathisch zenuwstelsel te reguleren

 

Ontspanningsmassage

Wil je even helemaal niets en gewoon lekker genieten? Tijd voor jezelf nemen en tot rust komen? Bijvoorbeeld gemasseerd worden met heerlijk geurende lavendelolie?

Bij Mobilis zorgen wij ervoor dat lichaam en geest weer tot rust en in balans komen. Ervaar hoe stress en spanning plaats maken voor nieuwe energie door middel van onze ontspanningsmassage.

Sportmassage

Sportmassage is voor iedereen die zware arbeid verricht, of het nu gaat om een topsporter of iemand die lichamelijk zwaar werk verzet.

Een sportmassage kan voor en/of na inspanning gegeven worden. Na inspanning zorgt de massage ervoor dat die afvalstoffen die bij inspanning vrij zijn gekomen beter worden afgevoerd en het lichaam dus sneller kan herstellen. Een sportmassage voor de inspanning zorgt ervoor dat het weefsel beter doorbloed wordt en de spieren soepeler worden.

Weten of Mobilis dé sportschool voor jou is?

Ben je op zoek naar een sportschool in Amsterdam Buitenveldert? En ben je op zoek naar een plek om te starten met fitness of personal training? Dan is Mobilis in Amsterdam Buitenveldert dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, personal training en massages. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en o.a meer informatie over onze massages.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Mobilis in Buitenveldert is dé plek voor verschillende massages,  Fysiotherapie en Personal Training. Bij Mobilis Fitness in Buitenveldert ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis fitness!

 

Nieuws

 • VACATURE (SPORT)FYSIOTHERAPEUT 32 UUR PER WEEK

  Mobilis Amsterdam groeit. Daarom zoeken wij ter uitbreiding een (sport)fysiot...

  Lees meer
 • Personal Training bij Mobilis

  Start het Najaar Fitter en Slanker mer Personal Training van Mobilis Fitness....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Virtuele Tour

  Loop door het ons gehele pand zonder je eigen huis te verlaten. Google Streetview zorgt voor een totale impressie van Mobilis

  Lees meer
 • Personal Training bij Mobilis

  Persoonlijke begeleiding om je doelen sneller te bereiken? Mobilis Personal Training biedt de oplossing.

  Lees meer
 • Doe de lidmaatschaptest!

  Wilt u weten of Mobilis dé sportschool voor jou is? Doe dan de lidmaatschaptest! Invullen duurt slechts 1 minuutje

  Lees meer