• Sportschool Mobilis Buitenveldert fitnesszaal

  Wil jij 7 dagen gratis kennismaken met Mobilis?

Personal Training bij Mobilis

Persoonlijke begeleiding om je doelen sneller te bereiken? Mobilis Personal Training biedt de oplossing. 

Samen met een privé instructeur boek je sneller resultaten en blijf je gemotiveerd. Sport je liever samen met vriend(inn)en maar is er wel behoefte aan intensievere begeleiding? Voor groepjes tot vier personen biedt Mobilis Small Group Training. Onder begeleiding van een privé instructeur tóch gezellig samen sporten.

Wat is Personal Training?

Personal Training Mobilis biedt één-op-één coaching waarbij wij ons richten op jouw persoonlijke doel en aandacht besteden aan je specifieke (medische) situatie. Als je begint met deze vorm van personal training doorlopen wij vier fases met je. 

Fase 1: Kennismaking

In deze eerste fase ben jij vooral aan het woord. Welk doel heb je voor ogen en heb je nog overige informatie die voor ons van belang is om mee te nemen in de training? Denk bijvoorbeeld aan informatie over je gezondheid, pijnklachten of leefsituatie. Tevens vindt er een gericht fysiek onderzoek plaats en krijg je een realistisch trainingsadvies.

Fase 2: Trainingsprogramma

Vervolgens wordt er in onderling overleg en na jouw akkoord een persoonlijk en uitgewerkt trainingsprogramma opgesteld. In deze tweede fase wordt het programma ingericht naar jouw persoonlijke doel en met aandacht voor jouw omstandigheden.

Fase 3: Trainen

Het programma is opgesteld en in fase drie komt het fysieke traject aan bod: je gaat trainen. Deze trainingen vinden één-op-één plaats. Persoonlijke aandacht, coaching en jouw wensen staan voorop. Tijdens het trainen kunnen er elementen worden gecombineerd die specifiek op je programma zijn afgestemd. Voorbeelden zijn krachttraining, hardlopen en voedingsadvies. Je vorderingen en overige (fysieke) ontwikkelingen worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Indien nodig worden er gericht metingen uitgevoerd om bijvoorbeeld je beginsituatie vast te stellen. De trainingsschema’s worden aan je wensen en verwachtingen aangepast, zodat jij je doel bereikt en trots op jezelf kunt zijn.

Fase 4: Evaluatie

Elke 6-8 weken vind er een evaluatie plaats. Wat vond je van de trainingen, wat ging er goed en wat ging er minder goed? Mocht het nodig zijn, dan wordt advies van andere (medische) professionals ingewonnen of wordt je doorverwezen.

Maak 7 dagen gratis kennis met fitness bij Mobilis

Vraag direct online 7 dagen gratis fitness aan via onderstaand formulier. Ieder nieuw lid krijgt 1x gratis personal training! Wij nemen vervolgens contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Mobilis Fitness in Amsterdam Buitenveldert is dé plek voor Personal Training, Fysiotherapie, en deskundig trainingsadvies. Bij Mobilis Fitness ben je verzekerd van de allerbeste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou e doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis fitness!

 

Nieuws

 • VACATURE (SPORT)FYSIOTHERAPEUT 32 UUR PER WEEK

  Mobilis Amsterdam groeit. Daarom zoeken wij ter uitbreiding een (sport)fysiot...

  Lees meer
 • Personal Training bij Mobilis

  Start het Najaar Fitter en Slanker mer Personal Training van Mobilis Fitness....

  Lees meer
Meer nieuws
 • Virtuele Tour

  Loop door het ons gehele pand zonder je eigen huis te verlaten. Google Streetview zorgt voor een totale impressie van Mobilis

  Lees meer
 • Personal Training bij Mobilis

  Persoonlijke begeleiding om je doelen sneller te bereiken? Mobilis Personal Training biedt de oplossing.

  Lees meer
 • Doe de lidmaatschaptest!

  Wilt u weten of Mobilis dé sportschool voor jou is? Doe dan de lidmaatschaptest! Invullen duurt slechts 1 minuutje

  Lees meer